Cinquanta-mil i…


estadistiquesAbans d’ahir es varen sobrepassar les 50.000 visites a aquest blog. Fa un any i mig vaig celebrar haver arribat a les 10.000. Us vaig dir aleshores que no sabia si eren moltes o poques, però que em venia de gust celebrar-ho. Segueixo sense saber si aquestes xifres mereixen que me’n senti cofoi o no, però n’estic de cofoi. Segons les estadístiques de WordPress, el primer any 2011, el blog va rebre 13.576 visites; el 2012, un total de 21.304 i en els quasi cinc mesos que portem de 2013, en comptem 15.392. Els experts dirien que s’hi veu una clara progressió en ascens i bla, bla, bla… També vaig dir llavors que les celebracions ajustades a xifres o dates no tenen un significat en sí mateix, per la seva relativitat en tant que convenis, però sí el tenen si nosaltres els hi donem. Aquestes cinquanta-mil visites em serveixen avui per agrair-vos la vostra confiança i a ben segur, la vostra condescendència.

About Carles Mitjà

Photographer & Photography teacher
This entry was posted in Blog Structure, Life & People and tagged , , , . Bookmark the permalink.

9 Responses to Cinquanta-mil i…

 1. Sílvia says:

  És per sentir-se cofoi. Gràcies a tu, jo vaig llegint i aprenent cosetes…

  • Gràcies Sílvia. A mi el teu Lieder em ve una mica massa gran. No he tingut mai grans inclinacions per la música, tot i que trobo molt interessant la tria d’imatges que hi fas.

   • Sílvia says:

    Hehe, Carles, també té lògica que et cridin més l’atenció les imatges que la música (i el lied potser és molt “especialitzat”). Per a mi és com un joc, de vegades complicat, trobar el quadre per a cada cançó.

 2. Jaume says:

  Felicitats per haver arribat a aquesta xifra. Amb la marxa que li dones a aquest blog aquesta xifra es quedarà molt curta.

 3. jardinerolafueva says:

  Felicitats Carles. A mi personalment em sembla un molt important nombre de seguidors, I es que el blog tamb s’ho val.

  Una abraada

 4. 3Dubreuil says:

  L’Enhorabona Carles !!! Desconec el perfil dels altres visitants, però només que els demés et visitin pel mateix motiu que ho faig jo (llegir i aprendre del teu blog) no m’estranyen els resultats !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s