Versatile Bloggers Awards


VersatileBloggerHe estat nominat amb el Versatile Bloggers Award pel blogger Juan Alonso Fernández, autor del blog Documentación Fotográfica. En primer lloc, agrair-li al Juan la seva generositat i recomanar-vos que visiteu el seu blog.

A continuació haig de complir amb les “normes” de la nominació:

 • Agrair la nominació a qui l’ha feta. Ja està fet més amunt.
 • Incloure un enllaç al blog de qui t’ha nominat. El teniu a dalt i des de fa ja uns mesos, a l’apartat de links sobre Fotografia de la dreta.
 • Presentar quinze blogs que al meu entendre, mereixin la nominació. Sense que l’ordre signifiqui cap preferència, aquí en teniu vuit. Potser son manies, però visito amb certa freqüència pàgines que, en la meva opinió, tenen estructura de blog però continguts de web de serveis professionals. Es per això que de moment, us en presento només vuit (espero que no em retirin el Versatile Blogger Award!):
  1. Arqueologia del Punt de Vista. Blog de Ricard Martínez, Natasha Christia, Alex Espinós e Isidre Santacreu on si desenvolupen projectes d’investigació, teórics i audiovisuals tractant una anàlisi de la percepció de l’actualitat a través de l’estudi i recuperació de testimonis, documents i tecnologies de la representació.
  2. Trucos y consejos por Ana Mesas. Ana Mesas, Sr. Solution Consultant in Digital Imaging, Design, DPS & Acrobat a Adobe Systems Incorporated, ens manté informats en quest blog de les darreres novetats de la plataforma de processament d’imatge de Adobe. Al blog hi participen també usuaris destacats i professionals del medi.
  3. 3Dubreuil. Lluís Dubreuil ens acosta en aquest blog al món de les Noves Tecnologies S3D, més conegudes com a Estereoscòpiques o Estèreo 3D.
  4. Cook me tender. Mª Àngels Torres, fotògrafa i apassionada de la cuina ens ofereix tan bones receptes com excel·lents imatges.
  5. Carlos Spottorno. Blog del fotògraf Carlos Spottorno al seu web. Continuador del seu antic Asuntos Fotográficos, amb un comentari setmanal sobre temes relacionats amb la Fotografia.
  6. Liederabend. Blog on Sílvia Pujalte ens ensenya un camí per aprendre a estimar el cant. Al marge del seu coneixement sobre la qüestió, resulta molt interessant la imatge amb que acompanya cada entrada setmanal amb una cançó per escoltar.
  7. José Pereira. Blog molt ben documentat sobre Gestió de Color, software de processament d’imatge y tècnica fotogràfica.
  8. Patricia Álvarez. Arxivera i gestora documental, la Patrícia ens ofereix al seu blog informació i notícies sobre arxivística i gestió de patrimoni fotogràfic i documental.
 • Contactar amb els editors dels blogs seleccionats i informar-los que han rebut el premi. Ara m’hi poso.

Finalment, gràcies a tots/es per les vostres visites.

About Carles Mitjà

Photographer & Photography teacher
This entry was posted in Blog Structure, Life & People, Photography and tagged , , . Bookmark the permalink.

9 Responses to Versatile Bloggers Awards

 1. Jaume says:

  Moltes felicitats per aquet premi.

 2. Sílvia says:

  Moltes gràcies, Carles.

  A Liederabend no hi ha cap entrada sense lied; no en triaries un per l’entrada corresponent al premi? O, si t’ho estimes més, tria un quadre i a veure quina cançó m’empesco 😉

  • Ostres!, quin atac de por escènica. Es pot considerar lieb el Humming chorus o Coro alle bocche chiuse de Madame Butterfly? Em recorda un paisatge immòbil al capvespre on només un ventet lleuger mou algunes branques… Potser és una mica minimalista.

 3. Sílvia says:

  És preciós, però em temo que no 🙂

  Va, tria quadre/imatge (envia-me-la per correu si vols) i jo penso la cançó, a veure què se m’acut. (No hi ha pressa, no ve de dos dies)

 4. Felicitats Carles !

 5. 3Dubreuil says:

  Ostres Carles, ets una caixa de sorpreses ! L’enhorabona !!!
  La veritat és que t’ho mereixes. Encara recordo quan vas començar el blog perquè la web no et donava vida…:-) I ara ets tu que dones vida als demés !
  Gràcies per considerar que el meu blog mereix una nominació. La diferència entre els nostres blogs és abismal, al igual que les diferències entre nosaltres. No estic a la teva alçada, però moltes gràcies per la teva confiança !
  Ho publicaré al meu blog !

  • Ostres!, no diguis aquestes coses. A més, tu ets en bona part responsable del meu blog. Quan hi estava donant voltes, vares aparèixer tu amb el 3Dubreuil i així vaig conèixer WordPress i tota la pesca. Així que lo comido por lo bebido. O es diu “lo comido por lo servido”?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s