El blog durant l’any que ara acaba (2013 in review)


  • Un any més i com és costum en aquestes dates, moment de fer resum. Enguany però, no us donaré xifres. Els amics de WordPress ho han fet pel seu compte i comencen dient que si els visitants al blog durant el 2013 haguessin comprat entrades pel Sidney Opera House, l’haurien emplenat tretze vegades. Això de l’estadística és meravellós perquè sempre es pot trobar un símil que escombri cap a casa. Si feu click a l’enllaç de sota, veureu el que més us a cridat l’atenció i altres dades sobre la vostre pacient i encomiable fidelitat. Gràcies a tots per seguir visitant-lo i només espero no defraudar-vos en endavant.
  • Un año más y como es costumbre en estas fechas, momento de hacer resumen. No obstante, en esta ocasión no os daré cifras. Los amigos de WordPress lo hacen por su cuenta y empiezan diciendo que si los visitantes del blog durante 2013 hubiesen comprado entradas para el Sidney Opera House, lo habrían llenado trece veces. La estadística es maravillosa porque siempre se puede encontrar un símil adecuado a los propios intereses. Si hacéis click en el enlace de abajo, veréis lo que más os ha llamado la atención y otros datos sobre vuestra paciente y encomiable fidelidad. Gracias a todos por seguir visitándolo y sólo espero no defraudaros en adelante.
  • One more year and as is customary at this time, time to summarize. However, I will not give figures on this occasion. WordPress’s friends do it on their own and start saying that if blog visitors during 2013 had purchased tickets for the Sydney Opera House, it would have filled thirteen times. Statistics are wonderful because one can always find a suitable simile to their own interests. If you do click on the bottom link, you will see what has caught the more attention and other information on your patient and commendable fidelity. Thank you all for keep visiting and just hope do not disappoint you in the future.

The WordPress.com stats helper monkeys prepared a 2013 annual report for this blog.

Here’s an excerpt:

The concert hall at the Sydney Opera House holds 2,700 people. This blog was viewed about 35,000 times in 2013. If it were a concert at Sydney Opera House, it would take about 13 sold-out performances for that many people to see it.

Click here to see the complete report.

About Carles Mitjà

Photographer & Photography teacher
This entry was posted in Blog Structure, Life & People. Bookmark the permalink.

3 Responses to El blog durant l’any que ara acaba (2013 in review)

  1. artemibell says:

    Salut i molts gravats per fer !!!!!

  2. Ismael says:

    Felicitats Carles, A l’espera dels teus nous articles.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s