Test visual 3D


Les sales 3D de Catalunya oferiran, per primer cop al món, un test visual col·lectiu

 DATA:      Dimecres, 26 d’octubre del 2011

HORA:     11.00

LLOC:     Cine Comèdia. Passeig de Gràcia, núm. 13, 08007 Barcelona

A partir d’aquest cap de setmana es posa en marxa una iniciativa pionera a nivell mundial: el primer test col·lectiu de visió binocular en cinemes, que es projectarà en 150 sales de tot Catalunya.

Volem presentar-te’l en primícia i que siguis una de les primeres persones de comprovar in situ si els teus ulls funcionen de manera coordinada i eficient. Per això, t’esperem el dimecres 26 d’octubre, a les 11.00 hores, al Cine Comèdia.

Allà, en VÍCTOR, el primer òptic optometrista tridimensional de la història, t’explicarà en què consisteix aquest senzill test, l’objectiu del qual és detectar possibles defectes de visió binocular, un problema pel qual més de 900.000 catalans i més de 5 milions d’espanyols no són capaços d’apreciar-ne l’efecte 3D, no només en les sales de cinema, sinó tampoc en la vida real. En Víctor representa el signe de la victòria, perquè amb la visió conjunta i coordinada de tots dos ulls hi guanyes.

En la presentació d’aquest test, que forma part de la campanya ‘Viu en 3D!’, a més del Víctor, hi haurà l’Alfons Bielsa i en Luis Bielsa, president i vicepresident, respectivament, del Col·legi d’Òptics Optometristes de Catalunya (COOOC). També estaran presents en Camilo Tarazón, president del Gremi d’Empresaris de Cinemes, Eloi Molinas, responsable de l’equip de Grafisme en Temps Real de TV3, Televisió de Catalunya; i l’Ester Guaus, degana de la Facultat d’Òptica i Optometria.

La iniciativa és un projecte comú realitzat pel COOOC, TV3 i el Gremi d’Empresaris de Cinemes de Catalunya, amb l’aval científic de la Facultat d’Òptica i Optometria de la Universitat Politècnica de Catalunya. A més de la projecció a la majoria de cinemes de Catalunya, més de 800 òptiques s’han sumat a la campanya ‘Viu en 3D!’ per conscienciar la població de la necessitat de tenir cura de la salut visual i de gaudir del 3D.

 Per confirmar l’assistència i/o concertar entrevistes, pots contactar amb: Laura Garcia, Grup Inforpress, Tel. 93 419 06 30, lgarcia@inforpress.es

One Reply to “Test visual 3D”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: