Fotografies, un nou programa al Canal33


El proper divendres 8 d’abril d’enguany, a les 21:45h, comença la emissió d’un nou programa del Canal33 titulat Fotografies. El dimecres 6 d’Abril, a les 18:00h a la Facultat de Biologia, es projectarà, a títol de presentació, el tercer capítol dedicat a la fotografia d’animals en el marc d’una conferència del fotògraf Iñaki Relanzón.

La sèrie consta de 13 capítols temàtics segons el calendari que segueix:

 • 08/Abril – Paisatge
 • 15/Abril – Retrat
 • 29/Abril – Animals
 • 06/Maig – Esports
 • 13/Maig – Documental
 • 20/Maig – Nu
 • 27/Maig – Fotoperiodisme
 • 03/Juny – Viatge
 • 10/Juny – Família
 • 17/Juny – Famosos
 • 24/Juny – Ciutat
 • 01/Juliol – Publicitat
 • 08/Juliol – Mar

La sèrie ha estat dirigida per Joan Gallifa i Antoni Tortajada i a cada capítol es presenten diversos vessants i interpretacions de la fotografia dintre de l’àmbit anunciat. En el tercer capítol, dedicat als animals i la natura, hi trobareu una col·laboració de dos dels alumnes becaris del Laboratori de Qualitat de la Imatge del CITM/UPC i jo mateix. Desitjo que us agradi i que la visió d’aquest primer capítol us engresqui prou com per seguir la sèrie fins al Juliol. A partir del dimecres 6 d’Abril, estarà activa la web del programa www.tv3.cat/fotografies

En aquest link hi podeu veure el tràiler del 1er Capítol dedicat a la Fotografia de Paisatge.

7 Replies to “Fotografies, un nou programa al Canal33”

 1. La primera impressió del primer capítol va ser molt bona. Espero i desitjo que tota la sèrie mantingui el mateix nivell. Llàstima que la fotografia esteroescòpica amb tanta història i tant futur, no hagi estat inclosa ! Si les institucions que poden no ho fan, qui ho farà ?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: