Mariano Zuzunaga


En Mariano Zuzunaga m’ha enviat aquest link a un video de les seves imatges. Sempre m’han agradat les imatges d’en Mariano. Hi ha un cert classicisme, un punt d’innovació i sobre tot, una immersió plàcida en les noves oportunitats que la tecnologia va oferint. Tot plegat sense les estridències ni la banalització a la que sovint ens condemnen aquestes noves possibilitats. Tampoc ens ve de nou; mireu sinó The Book Project 1987, del mateix autor, …i vuit vídeos més.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: