Premis Lux 2012


Ahir al vespre, a la Sala Bikini de Barcelona, es celebrà el repartiment dels Premis Lux de Fotografia Professional d’enguany. El premis, convocats per la Asociación de Fotógrafos Profesionales de España (AFP) celebraven ahir la seva dinovena edició. Desprès d’uns dies de neguit esperant conèixer el veredicte del Jurat, l’alumne del  Grau en Fotografia i Creació Digital  Ángel Almendros  es va haver de “conformar” amb una Menció a la categoria Junior.

Les imatges que hi presentà son les del treball final del Projecte IV del passat curs 2011-2012 al Semestre4 del Grau. Les imatges giren al voltant de la idea de la forma en fotografia prenent com a referent el treball del fotògraf Edward Weston. Amb més de 250 participants de catorze comunitats de l’estat, només es pot dir: Felicitats Ángel!

Les imatges guardonades a l’edició dels Premis Lux 2012 les podeu veure a:
http://www.afpe.pro/blog/premios-lux/2012/11/08/1351/

   

Copyright © 2011 by Ángel Almendros (Feu click a les imatges per veure’n una versió ampliada)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: