Càmeres, Ordinadors i Energia


OA_ES_120531_026He afegit un enllaç a la secció d’enllaços Imaging & Photography Links, el del blog del fotògraf Oriol Alamany. Recomanar una o altre cosa del blog d’un fotògraf com l’Oriol és difícil. La seva extensa trajectòria i capacitat productiva, el converteixen en un pou sense fons i el blog així ho reflecteix.

Deixeu-me però, recomanar-vos un post que trobo especialment interessant per aquells que practiquin la Fotografia en espais natural, que per ser-ho, solen estar allunyats de les tradicionals fonts d’energia que utilitzem sense ni adonar-nos-en. L’entrada es titula Terra Infinita 8: Informàtica i energia i en ella el fotògraf explica les seves solucions als problemes generats per la seguretat en el guardat dels arxius que genera durant els viatges a llocs allunyats de la civilització i també com resol la qüestió de la recàrrega de les bateries dels diversos estris que els fotògrafs utilitzem.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: