Pic of the Week. 09 – 15/Febrer-February-Febrero/2015


Pic of the Week de la setmana del 9 al 15 de Febrer de 2015

Amb aquesta imatge s’acompleixen cinquanta dues setmanes de publicació ininterrompuda de la Secció Pic Of The Week del blog. Encara que inicialment no em vaig marcar un límit, un any em sembla un període prou llarg com per donar-ho, al menys de moment, per acabat. A banda dels corresponents posts individuals del blog, podeu trobar les cinquanta-dues imatges recollides per ordre cronològic en una única Galeria. Com és natural en un treball d’aquesta mena, ni l’ordre temporal ni el contingut de les imatges acaben per confegir cap mena de conjunt formal. No obstant, ha estat una experiència interessant acomplir l’obligació voluntàriament imposada i també donar sortida a la necessitat setmanal de triar una imatge encara que res del que un ha fet en els set dies anteriors ho consideri prou interessant com per mostrar-ho. Amb el visionat del conjunt, la galeria m’ha de servir per conèixer una mica millor la meva manera de mirar i espero que per idear nous projectes.

Ara unes poques dades per aquells a qui els interessen les estadístiques. Una sola imatge ha estat presa amb la Nikon D700. Vuit s’han captat amb la Nikon D610. Les altres quaranta-tres, amb la Fujifilm X100. De les imatges procedents de les Nikon, una ha estat presa amb un objectiu de 24mm de longitud focal, dues amb un 35mm, cinc amb un 55mm i una de sola amb un 135mm. Les quaranta-tres de la Fujifilm X100 han estat totes captades amb el suplement angular WLC que converteix l’objectiu estàndard de 23mm en un de 19mm de longitud focal. Tenint en compte la mida del sensor de la càmera (≈15x23mm), aquesta longitud focal es correspon amb el camp de visió d’un 28mm de pas universal. Per altre banda, dir que sis imatges s’han processat en color mentre que les quaranta-sis restants son en blanc i negre. Val a dir que aquesta decisió encara avui em planteja alguns dubtes i per tant, hi rumiaré.

Finalment, només agrair-vos els seguiment que n’heu fet així com els vostres comentaris. Seguirem fent camí i seguirem trobant-nos per compartir la nostre passió.

TarazonaRunesHeura
Feu click a la imatge per veure’n una versió ampliada – Click on the image for a larger view – Hacer click en la imagen para ver una versión ampliada

4 Replies to “Pic of the Week. 09 – 15/Febrer-February-Febrero/2015”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: