One Reply to “3D or not 3D”

  1. Gràcies Carles,

    El teu comentari al meu blog no pot ser més oportú, ni les teves preguntes més encertades. Mentre busco el fòrum que proposes (i que WP no té), aniré donant la meva opinió al meu blog a tots els interrogants que plantejes i que plantejen les noves tecnologies S3D, convençut de que el seu futur només depèn de la capacitat que tinguem entre tots (professionals, tècnics, escoles, institucions, emprenedors, inversors, …) de fer-les fàcils, atractives i populars. I això que no és gens fàcil, jo crec que tampoc és tant difícil.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: