Adobe Influencer Program


Adobe_Influencer* En relació al treball de recerca sobre imatge electrònica desenvolupat a l’Image Quality Laboratory (IQL) del CITM/UPC i d’algunes col·laboracions a seminaris d’Adobe, he estat convidat a formar part del Adobe Influencer Program. El proper dimarts 3 de desembre a les 11h, impartiré un Webinar sobre la comprobació objetiva dels efectes que el processament digital té sobre lla qualitat de les imatges. Us hi podeu inscriure a http://events.adobe.co.uk/cgi-bin/event.cgi?country=es&eventid=12806

* En relación al trabajo de investigación sobre imagen electrónica desarrollado en el Image Quality Laboratory (IQL) del CITM/UPC y de algunas colaboraciones en seminarios de Adobe, he sido invitado a formar parte del Adobe Influencer Program. El próximo martes 3 de diciembre a las 11h, impartiré un Webinar sobre la comprobación objetiva de los efectos que el procesado digital tiene sobre la calidad de las imágenes. Podéis inscribiros en http://events.adobe.co.uk/cgi-bin/event.cgi?country=es&eventid=12806

One Reply to “Adobe Influencer Program”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: