Ha mort en Toni Catany


ToniCatany_1
Copyright © by Toni Catany

Ahir al vespre va saltar la notícia de la mort del fotògraf Toni Catany. Un any ben nefast, aquest 2013. En Paco Elvira, l’Oriol Maspons, ara en Toni Catany… Si milités en la superstició, aquest …13 ho explicaria tot. Però soc més aviat pragmàtic i poc creient en cap mena de misteris. També tinc una certa tendència a l’optimisme i per això ho interpreto d’una altre manera.

Per a mi, aquesta concentració d’obituaris de grans fotògrafs només vol dir que ens ha tocat viure i conviure amb un moment daurat per la Fotografia. A la ressenya de Passanant Foto 2012 vaig comentar la simplicitat amb que en Toni explicava la importància de la reflexió al voltant del que es vol fer. Ens queden les seves imatges que mostren abastament aquest pòsit cultural característic de qui té coses a dir, ja sigui fent Fotografia o qualsevol altre activitat. Descansi en pau mentre seguim gaudint del seu llegat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: