Revela’T 2017


  • Els propers 26, 27 i 28 de Maig es celebrarà a Vilassar de Dalt el Revela’T2017, Festival Contemporani de Fotografia Analògica. Com cada any, hi podreu trobar un munt d’exposicions, tallers i xerrades amb l’eix comú de les tècniques i processos fotogràfics analògics o híbrids. Enguany, el Dissabte 27 i el Diumenge 28, de 10h a 20h, em podreu trobar al Market de venda d’obra d’autor de la pèrgola coberta de Can Rafart, amb una mostra dels meus heliogravats. Veniu i podreu veure, preguntar i conversar al voltant d’aquesta tècnica d’estampació del Segle XIX iniciada per William Henry Fox Talbot. Us hi espero. (Descarregueu el programa).
  • Los próximos 26, 27 y 28 de Mayo se celebrará en Vilassar de Dalt el Revela’T2017, Festival Contemporáneo de Fotografía Analógica. Como cada año, encontraréis multitud de exposiciones, talleres y conferencias con el nexo común de las técnicas y procesos fotográficos analógicos o híbridos. Este año, el Sábado 27 y el Domingo 28, de 10h a 20h, me podréis encontrar en el Market de venta de obra de autor de la pérgola cubierta de Can Rafart, con una muestra de mis heliograbados. Venid y podréis ver, preguntar y conversar acerca de esta técnica de grabado del Siglo XIX, iniciada por William Henry Fox Talbot. Os espero. (Descargat el programa).
  • Coming May 26, 27 and 28 will be celebrated at Vilassar de Dalt the Revela’T2017, Contemporary Analog Photography Festival. You will find a lot of exhibitions, workshops and conferences, all of them about analog or hybrid photographic technology and processes. This year, Saturday 27 and Sunday 28, from 10h to 20h, you can meet me at the author artwork sales Market in the covered pergola of Can Rafart, with some of my heliogravures (photogravures on copperplate). Come on and you will can see, ask and talk about this XIX Century printing technique initiated by William Henry Fox Talbot. I wait for you. (Download the program)

One Reply to “Revela’T 2017”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: